+48 509 915 812
Ferie zimowe powoli dobiegają końca, a luty ustępuje miejsca marcu, przynosząc pierwsze oznaki przedwiośnia. Zanim jednak pożegnamy zimowy czas, czeka nas jeszcze Tłusty Czwartek – idealna okazja, by bez wyrzutów sumienia delektować się smakołykami. Weekend to także doskonały moment na rodzinne spotkania przy stole, a w niedzielę zapraszamy na tradycyjny obiad z góralską muzyką na żywo, by poczuć prawdziwy klimat Beskidów. Jak zawsze przygotowaliśmy tygodniowe menu pełne domowych smaków, które umilą chłodne dni i dodadzą energii na nadchodzący miesiąc. Sprawdźcie, co dla Was gotujemy w Karczmie Świstak.
WTOREK: Zupa koperkowa z lanym ciastem; Makaron z kurczakiem, szpinakiem, suszonymi pomidorami i parmezanem
ŚRODA: Zupa grochowa z ziemniakami; Filet z kurczaka a'la pizza z frytkami i zestawem surówek
CZWARTEK: Zupa krem z pomidorów z bazylią; Placki z blachy ze szpyrkami
PIĄTEK: Zupa czosnkowa z grzankami; Ser smażony z frytkami i zestawem surówek
SOBOTA: Zupa żurek z jajkiem; Mix pierogów
NIEDZIELA: Zupa rosół z makaronem; Schab soute w sosie borowikowym z kluskami i mini marchewką gotowaną
Koniaków 899
43-474 Koniaków
Wtorek
Środa
Czwartek
Piątek
Sobota
Niedziela
12:00 - 22:00
12:00 - 22:00
12:00 - 22:00
12:00 - 22:00
12:00 - 22:00
12:00 - 22:00
Strona www stworzona przez Zacne Nocowanie