+48 509 915 812
Warzywa sezonowe wchodzą na dobre do naszej kuchni. Maj to dobry czas na zielone warzywa liściaste (jarmuż, szpinak, botwina, sałata, szczaw) oraz młodziutkie marchewki czy ziemniaczki.
Wybór sezonowych warzyw w maju jest duży i zróżnicowany. Sprawia to, że bez problemu można sięgnąć po te produkty w czasie przygotowywania licznych i smacznych potraw. Dania jednogarnkowe, zupy, surówki i wiele więcej. Przepisy obejmują dania na ciepło i zimno, a także przygotowane z surowych lub gotowanych warzyw. Sięgamy po tradycyjne i sprawdzone przepisy, jak i ich nowoczesne propozycje. Potrawy przygotowane ze świeżych składników są smaczne i aromatyczne.
Zerknijcie co dla was przygotowaliśmy w tym tygodniu :)
Koniaków 899
43-474 Koniaków
Wtorek
Środa
Czwartek
Piątek
Sobota
Niedziela
12:00 - 22:00
12:00 - 22:00
12:00 - 22:00
12:00 - 22:00
12:00 - 22:00
12:00 - 22:00
Strona www stworzona przez Zacne Nocowanie